Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Support your local brands: Xylo eyewear


Και να λοιπόν, που κάπου στο 2013, στην καρδιά της κρίσης και της σκοτεινής περιόδου του κακού βελζεβούλη, ο ήλιος ξεπροβάλει φωτεινός και λαμπερός, με συμμάχους την Ελένη Βακονδίου και τον Περικλή Θερριό.
Η Ελένη και ο Περικλής, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ξύλινα γυαλιά ηλίου, και κρύβονται πίσω από το Xylo.
Και εκεί που σκέφτεσαι "Μπράβο στα παιδιά, πόσο γαμάτοι είναι που ξεκινάνε κάτι δικό τους εδώ, χωρίς να μιζεριάζουν", βλέπεις ότι είναι ακόμα πιο γαμάτοι από αυτό που αρχικά πίστευες, γιατί μας δείχνουν πως μπορείς να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα ΠΑΝΤΟΥ. Και αυτό γιατί δεν βρίσκονται στην "cool" Αθήνα, που μπορεί να πίστευες, αλλά στη Σύρο. 
Το Xylo, έχει ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στο διαδίκτυο, μέσω της καμπάνιας τους στο indiegogo (κλικ εδώ) και ζητά την υποστήριξη μας.
Ακολουθεί το βίντεο της καμπάνιας, φώτοζ της συλλογής summer 2013, η οποία αποτελείται από 4 μοντέλα, το blaze, το fly, το wave και το sand. (συνολικά υπάρχουν 16 συνδυασμοί ξύλου, οι οποίοι καλύπτουν όλες τις αισθητικές ανάγκες) και λίγα λόγια από τους ίδιους.
Μία σημείωση ακόμα. Αυτή τη στιγμή τα γυαλιά δεν κυκλοφορούν σε κάποιο κατάστημα, όμως δίνοντας 140€ στην καμπάνια, ουσιαστικά αγοράζετε όποιο μοντέλο θέλετε από την συλλογή (+βοηθάτε και στην καμπάνια)

                


Γλυκοφιλώ,
xxx

1 σχόλιο:

Eva M. είπε...

Όμορφο ποστ!

Giveaway on my blog dear!
xx
FashionEvELand | FEEL