Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

"Περιπετειώδες" άουτφιτ

Να διατηρείς μπλόγκ έχοντας μια μαύρη τρύπα στο κεφάλι σου, που ρουφάει όλες τις κουλ ιδέες που έχεις να μοιραστείς, είναι πολύ δύσκολο.
Όπως και το να είσαι συνεπής σε αυτό.
Αλλά υποθέτω, αυτό είναι δύσκολο σε όλες τις εκφάνσεις αυτού που λέγεται "ζωή".
Είναι βράδια που ξαπλώνω και σκέφτομαι τόσα πράγματα που θα ήθελα να κάνω και να μοιραστώ μαζί σας, που στιγμιαία νοιώθω σαν σύγχρονος Μαγγελάνος έτοιμος να εξερευνήσει το άγνωστο και να επισκεφτεί κάθε γωνία της γης, παγιδευμένος σε αυτό το κοριτσίστικο -πουβαριέταιμόνο κορμί. 
Μετά κοιμάμαι με αυτό το χαμόγελο της σιγουριάς των επερχόμενων θριάμβων και περιπετειών, και έπειτα ξυπνώ ξανά μέσα σε αυτό το κοριτσίστικο κορμί που το μόνο που το ευχαριστεί είναι η σιγουριά των 75 τετραγωνικών μέτρων του σπιτιού του, η συναναστροφή με τους 3 κολλητούς του και οι βόλτες στα ίδια 3 μαγαζιά που πίνει καφέ τα τελευταία χρόνια.
Τι να πεις? I can't help it.
Οπότε φτάνοντας ξανά στο ίδιο σημείο, σε αυτό το -χωρίςεσάνςμυστηρίου να ένα άουτφιτ που μπορείς να φορέσεις όλη μέρα, στο συνοικιακό καφέ με την παλιοπαρέα αλλά και το βραδάκι για ποτό.


All day long
Blue denim shirt, €15 / Madewell cable knit sweater, €83 / Miu Miu high waisted skirt, €575 / Lace shoes, €98 / Zara handbag, €60 / The Row circle sunglasses, €335


Γλυκοφιλώ,
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια: