Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

music monday #47

Με τούτα και μ'εκείνα φτάσαμε στην τελευταία music monday της χρονιάς.
Είναι μεγάλη η συγκίνηση και άλλη τόση η χαρά.
Η τελευταία music monday λοιπόν, έρχεται σε οικογενειακή συσκευασία με trif.puretrif και Athena P Gerard να μοιράζονται την λίστα από τον καναπέ τους, με αγάπη.
Και επειδή σε κάθε οικογένεια υπάρχει διχογνωμία, τα παιδιά δεν συμφώνησαν σε μία φώτο και σε ένα ίντρο, οπότες σήμερα θα έχουμε δύο φώτος και δύο ίντρο για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος!

                                                   

ιντρο και φώτο trif.puretrif

το τελευταιο music monday για το 2013 (σίζον φινάλε) εχει μεσα τα παντα..και λεγοντας τα παντα εννοουμε οτι εχει μερος της ψυχης της Athena P. Gerard και του trif.puretrif. Μπορεις να την βαλεις να την ακουσεις με συνοδεια λικερ κράνα ή ακομα και με καφεδακι πασπαλισμενο με κονιάκ και να κατσεις να σκεφτεις τη χρονια που περασε..το τελευταιο music monday της χρονιας βγαζει ολα τα απλυτα του laundry limbo στη φορα γιατι έχει τα πάντα. Be like a panda. It's black. It's white. It's asian. It's a kung fu master. Destroy Racism and have a rock n roll new year.
υγ. Αν δεν εχεις προλαβει να γινεις καλά ακουγοντας τα κομματια, γινε! Το τρακ ν.16 ειναι το καλυτερο κομματι για να σου μπει καλα. Η χρονιά.ιντρο και φώτο Athena P Gerard

Music Monday (και κλέβω απο το αγόρι) Season Finale. Τελευταία λίστα του χρόνου και το Laundry Limbo βάζει τα καλά του, τα σένια του, τα ωραία του και βγάζει Music Monday σούπερ ντουπερ τζων μακλεην απολα έξτρα μαγιο. Το κορίτσι τα βάζει με το αγόρι, Μπάντ Σαντα φαση και αμα αντέξεις απο την γαματοσυνη ετούτης της λίστας, γιο μπρο (ορ σις) γιου ροκ! Happy Laundry New Year! Rock on και εντζοη γιορ μελομακάρονο παύλα κουραμπιε παύλα γέμιση like a boss! Laundry Limbo lovin.Χαρούμενη Πρωτοχρονιάααα ρε γαμώτη
γλυκοφιλώ,
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια: